За Нас

Гоце Делчев

Гоце Делчев се намира на 103 км югоизточно от гр. Благоевград. Разположен в Гоцеделчевската котловина, в югоизточното подножие на Пирин, на 500 м надморска височина Гр. Гоце Делчев / 23 300 жители / е исторически утвърденият център на района. Тракийската колесница, изложена в местния Исторически музей, свидетелства за наличието на древни цивилизации по тези места. Градът може да бъде наречен столицата на занаятчийското производство в Пиринския край.

За хотела

Напълно обновеният хотелски комплекс „Неврокоп“ в центъра на гр.Гоце Делчев посреща първите си гости през декември 2003 г. Хотелът предлага уютна и изискана атмосфера и професионално обслужване.
Разполага с 12 апартамента, 13 единични и 31 двойни стаи, луксозно обзаведени и оборудвани с климатик, телевизор, мини бар и телефон.

Бизнес удобства

Бизнес залата, разполагаща със 100 места, е идеално място за организиране на бизнес прояви като провеждане на семинари, делови срещи, коктейли и презентации.За гостите на комплекса са осигурени и следните допълнителни услуги: куриерски, транспортни, екскурзоводски и превод услуги, охраняем паркинг, румсервиз и др.